Először jársz nálam?
Itt kezdj!
Régi vásárlód vagyok, újra akarok rendelni!
A blogodat jöttem olvasni

KEDVES ÉDESANYA!

HA 0-2 ÉV KÖZÖTTI KISGYERMEKED VAN ÉS KÖNNYEBBÉ AKAROD TENNI A SAJÁT ÉS GYERMEKED ÉLETÉT, OLYAN DOLGOKKAL AMIKRŐL KORÁBBAN VALÓSZÍNŰLEG MÉG NEM IS HALLOTTÁL, AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

HOGY MIKRE GONDOLOK KONKRÉTAN?

MUTATOK NÉHÁNY KÉRDÉST ÉS HA EZEK FELKELTETTÉK AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET, AKKOR NEKED NAGYON HASZNOS LESZ AZ ÉN OLDALAM!

  • Mi lenne ha töredékére tudnád csökkenteni a babád fogzással járó fájdalmait és brutálisan elősegíteni a beszédfejlődését? Egy olyan egészségügyi szakértők által javasolt módszerrel amiről 10 édesanyából 9 eddig Magyarországon biztosan nem hallott...
  • Édesanya, Te is bizonytalan vagy abban, hogy miből itasd a babádat? Kinek higyj? Reklámoknak, szomszéd anyukának, védőnőnek? Segítek eligazodni! Egészségügyi szakértők által tervezett és az UNICEF gyermekszületési alap hivatalos ajánlásával.

ÉS EZ CSUPÁN KÉT KÉRDÉS VOLT ABBÓL A SOKBÓL AMIT FEL TUDNÉK TENNI, ÉS AMIRE HA MEGADNÁM A KONKRÉT VÁLASZOKAT, AKKOR BIZONY SOKKAL-SOKKAL KÖNNYEBBÉ VÁLNÁNAK A KISGYERMEKES MINDENNAPJAID 😊.

Márpedig pillantokon belül konkrét és egzakt azonnali megoldásokat fogok adni a fenti kérdésre. Ha elolvasod akkor egyrészt eddig sosem látott módon lesz lehetőséged megkönnyíteni a saját életed, másrészt soha többet fel sem fog merülni benned az, hogy esetleg nem tettél meg mindent a babád fejlődéséért.

DE LEGELŐSZÖR IS NÉHÁNY MONDAT RÓLAM, KI IS VAGYOK?

Gelencsér Katalinnak hívnak. Van egy most már kétéves kislányom, Szofi. Az anyasággal egy új fejezet kezdődött az életem könyvében, ami tele van titkokkal, megválaszolatlan kérdésekkel. Nehéz megfogalmazni, szavakba önteni mit is jelent édesanyává válni, mert bármennyire is próbálnám mondatokká formálva átadni az érzést, lehetetlen… Ezt csak egy másik anyuka tudja megérteni. Anyának lenni olyan, mint egy teljesen ismeretlen tájon való kirándulás, ami tele van csodával, félelemmel, kétellyel és rejtéllyel.

  • Nem arról van szó, hogy végigolvastam sok marketingkönyvet hogyan legyek szuper értékesítő és sózzák rá rengeteg pénzért a legnehezebb napjaikat élő édesanyákra mindenféle felesleges kacatot. Amit ajánlok neked, azt én is végigcsináltam mind-mind a való világban Szofival.
  • Amit tanácsolok azt teljes szívemből teszem, rengeteg ezirányú tapasztalattal és igazolható egészségügyi szakértői véleménnyel a hátam mögött.
  • Bár folyamatosan rengeteg együttműködési megkeresésem van a legnagyobb cégektől mikrovállalkozásokig, rettenetesen szelektálok, hogy kikkel vagyok hajlandó együttdolgozni. Ennek az egyetlen oka, hogy számomra a pénz másodlagos. Nehogy félreértsd én is abból élek és szükségem van rá, de nem mindenáron!
  • Azt akarom, ha bármit veszel tőlem, akkor fülig érjen a szád és minden egyes alkalommal amikor használod azt mond magadnak: "igen ez valóban jó döntés volt".

MOST PEDIG VÁLASSZ KEDVEDRE, MELYIK TÉMA ÉRDEKEL

Mi lenne ha töredékére tudnád csökkenteni a babád fogzással járó fájdalmait és brutálisan elősegíteni a beszédfejlődését?
Egy olyan egészségügyi szakértők által javasolt módszerrel amiről 10 édesanyából 9 eddig Magyarországon biztosan nem hallott...

Édesanya, Te is bizonytalan vagy abban, hogy miből itasd a babádat? Kinek higyj? Reklámoknak, szomszéd anyukának, védőnőnek? Segítek eligazodni! Egészségügyi szakértők által tervezett és az UNICEF gyermekszületési alap hivatalos ajánlásával.

Ha bármilyen további kérdésed van keress minket bizalommal a hello@kaligabor.hu címen.
48 órán belül válaszolunk akkor is ha az hétvége vagy ünnepnap, mert fontos vagy nekünk és nem csak üres szavakkal 😊.

Üdvözlettel:

Gelencsér Kati